Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Met Talent4Food krijg je de smaak te pakken!

Alles over leren en werken in de voedingsmiddelenbranche

Ontwikkel je talent

Zo werkt het met Talent4Food

Vind je nieuwe baan

Uitdagende vacatures in de voedingsmiddelenbranche

Presenteer uw bedrijf

Mogelijkheden voor bedrijven in de voedingsmiddelenbranche

Uitdagingen

  • Talent4Food heeft altijd plaats voor ervaren Operators. Andere interessante vacatures vind je op de vacature-pagina

Interview

Mustafa Özkan is thuis in zuivel
Ik ben geboren in Turkije, maar ik kwam al na één jaar met m'n ouders mee naar Nederland. Mijn achtergrond is technisch: ik heb de LTS en MTS houtbewerking gedaan en ik heb met plezier 23 jaar als timmerman-meubelmaker gewerkt. Toen kwam de crisis. Ik hou van aanpakken en toen het UWV mij de opleiding Talent4Food (AOC Oost) aanbood, ben ik daar meteen op ingegaan. Dat is 'n korte cursus om je voor te bereiden op een baan in de levensmiddelenbranche.
Lees verder »

Bekijk alle interviews »

Nieuws


24-07-2017

Nieuwe gediplomeerden Talent4Food

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 5 juli jl. bij Landgoed Kaamps in Deurningen hebben vijf leerlingen van Talent4Food hun diploma Voedingsmiddelentechnologie niveau 2 in ontvangst mogen nemen. Lees verder »

18-07-2016

Gediplomeerden Talent4Food

Dinsdag 12 juli ontvingen 8 medewerkers van I-Pack in Hengelo hun diploma op BBL-niveau 1. In een jaar tijd namen docent Gerre Oldenbeuving en praktijkcoach Arjan Molendijk de medewerkers mee in de basistheorie behorend bij voedingsmiddelentechnolgie, met daarbij extra aandacht voor de Nederlandse taal. Het is inmiddels al de tweede groep medewerkers die in een jaar tijd hun diploma behaald bij I-pack en in september wordt er alweer gestart met een nieuwe derde groep. Tevens hebben twee trotse dames die net vers hun diploma hebben behaald zich al aangemeld voor het vervolg op niveau 2. Niet voor niets staan aandacht voor de mens, sociale innovatie en duurzaam ondernemen hoog in het vaandel bij deze organisatie. Lees verder »


Meer nieuws »
Nieuwsbrieven »